Kaos kaki Rajutan Awéwé - barang # WKS2009-30

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk: Kaos Kaos Wanita Musim Dingin 3 Pasangan Gaya Trendi Ngarajut Kaos Kaki Kasual Akrilik Kandel Kaos Warni Héjo

hg

Detil Produk:

Kaos kaki dijamin moal peurih sareng tiasa teras-terasan mesin dikumbah sareng garing tanpa nyusut.

Serangan serat ti luhur dugi ka jempol nganteurkeun kanyamanan sadidinten.

Cuffs kanyamanan lemes henteu ngabeungkeut sareng nawiskeun kakuatan tetep-up.

Kotak ramping, kotak-kotak toe nawiskeun pas mulus kalayan henteu raoseun.

Spesifikasi Produk:

Ngaran Produk: Kaos kaki Awéwé Kasual Awéwé Jacquard Knit Acrylic
Bahan: Akrilik / Poliéster / Spandex
Technics: Dijait sareng Jacquard
Desain / Pola: sadayana desain salaku pamundut konsumén urang
Warna / Ukuran: ngaropea
Logo: numutkeun sarat anjeun
Usum: Cinyusu / Anjing / Usum Usum
Jenis kelamin: Awéwé
Gaya: Biasa

Parentah Ngumbah:

Mesin nyeuseuh tiis dina siklus hipu, detérjen hampang, ulah ngabodaskeun, ngagolkeun garing garing, ulah garing bersih atanapi beusi.

 gf (1) gf (2)

Tipe Paket:

1 sapasang sareng pancing sareng papercard,

12 pasang dina polybag

hg (1)  hg (2)

Istilah Pamayarans:

Deposit 30%, 70% Pembayaran Saldo Dibayar Sateuacan Pangiriman.

fg (2)  fg (1)

Jasa Kami:

1. Kamampuh

Kami mangrupikeun Perusahaan Perdagangan Gaduh Langkung Ngalaman 10 Taun Pangalaman Ékspor. Tim Pamimpin anu Mantep, Tim Usaha Profesional, Tim QC Sareng Pangemasan, Anu Sadayana Bakal Ngalaksanakeun Anu Hadé Pikeun Masihan Syarat Anjeun.

2. Pesenan Sampel & Percobaan

Urang Tiasa Nyayogikeun Anjeun Sampel, Atanapi Pesenan Sidang Kanggo Kahiji Kalinya. Urang Duaan Kedah Ngagaduhan kasempetan Pikeun Ngawangun Hubungan Bisnis Anu Saé.

3.ODM & OEM

ODM & OEM Order Ditampi. Wartoskeun Kami Syarat Anjeun.

4. Rupa-rupa Produk

Kami ogé Ngatur Sababaraha Jenis Asesoris Pantun, Sapertos Topi, Sirah Band, Sarung Tangan, Simbut Sareng sajabina.

5. Menang-Menang

Upami Produk Kami Tepat Naon Anu Anjeun Milari, Kami Ngajenan Pikeun Ngadangukeun Saran Anjeun sareng Idéal Anyar; Upami Anjeun Pisan Sibuk Pikeun Nyandak seueur waktos Pikeun Asesoris Pantun anu Anjeun peryogikeun, Kami tiasa Asistén Asing Jujur Anjeun Dina Usaha.

6. Kahayang Pangalusna

Kami Milarian Maju Kanggo Gawe sareng Anjeun, Tulus, Henteu Perkawis Ti mana Anjeun Ti. Iraha anjeun peryogikeun, Kami Sok Di dieu Pikeun Anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami