Kaos Kaos Pantun Unisex - barang # WKS2031

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk: Kaos Kaos Pantun Unisex Gaya Anyar

hg (3)

Fitur:Lestari, Késang-Serep, Napas

Bahan:95% Katun, 5% Spandex

Ngalaman katun super panjang sareng nyandak anjeun raos nyaman, bahan Kapas langkung breathable sareng nyaman

hg (5)

Pedaran Produksi:

Bahan: 95% Katun, 5% Spandex
Ciri: Lemes, pantun; ramah lingkungan; pikaseurieun
Ukuran: Ukuran Gratis
Umur: Nonoman sareng Dewasa
Warna: Multi-warna
Jenis kelamin: Unisex
Technics: Dijait
Pakét: 1pasangan / polybag
Pamayaran: Deposit 30%, 70% Pembayaran Saldo Dibayar Sateuacan Pangiriman.
Sampel Waktos: 7-15 poé
Usum: Sapanjang sataun

hg (4)

 

FAQ:

Q1. Naha Pilih AS?

A: Salaku Perusahaan Perdagangan Gaduh Langkung Ti 10 Pangalaman Perdagangan, Kami ngagaduhan Kamampuhan Nyayogikeun Produk Anu Saé Pikeun Jasa Pikeun Anjeun.

Q2. Dupi anjeun Tiasa nampi Pesenan Khusus?

A: Leres, Wartoskeun ka Kami Detilna, Urang Badé Ngalaksanakeun Anu Hadé Pikeun Masihan Syarat Anjeun.

Q3. Dupi abdi tiasa kéngingkeun Sampel?

A: Leres, Sampel Dina Saham Gratis Ngeusi Daya, Anjeun Ngan Kudu mayar Angkot. Sampel Khusus Kedah Diantos 5 ~ 7 Dinten damel, Sareng Biaya Sampel Bakal Dipulangkeun Sakali Jumlah Pesenan Éngké Taroskeun Standar Kami.

Q4. Naon Waktu Pangirimanna?

A: 3 ~ 5 Minggu Pikeun Sampel Saham; Waktu Anjog Bakal Kira-Kira 7-45 poé Pikeun Produksi Massa, Éta gumantung kana Jumlahna.

P5. Dupi abdi tiasa Campur Warna?

A: Leres, Nalika Jumlah Tepung sareng MOQ Kami, Anjeun Tiasa Campur Warna Salaku Kahoyong Anjeun.

Q6. Kumaha Ngeunaan Syarat Pamayaran?

A: 30% Deposit, 70% Balance Payment Dibayar Sateuacan Pangiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami