Teddy Socks - barang # WKS2037-42

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk: Kaos kaki Bumi Kaos Kaos Teddy Stoking sareng Anti Slip Tunggal

dfg

Spesifikasi Produk:

Ngaran Produk: Kaos kaki Bumi Kaos Kaos Teddy Stoking sareng Anti Slip Tunggal
Bahan: 90% Akrilik, 10% Spandex. Lapisan: 100% Poliéster
Technics: Dijait sareng Jacquard
Fitur: Berkelanjutan, raoseun, kahaneutan, Anti Slip
Desain / Pola: sadayana desain salaku pamundut konsumén urang
Ukuran: Barudak sareng Dewasa
Logo: numutkeun sarat anjeun
Usum: Usum tiis
Gaya: Kandel

Kauntungan produk:

1. Tunggal silikon transparan, pangaruh anti-slip anu saé

ggn gr

2. Bagian jero kaos kaki pinuh ku bulu domba anu raoseun

gn

3. Kandel: 1 pasang kaos kaki teddy = 6 pasang kaos kaki biasa

ht

Parentah Ngumbah:

Mesin nyeuseuh tiis dina siklus hipu, ulah ngabodaskeun, ngagolkeun garing garing, ulah garing beresih atanapi beusi.

Tipe Paket:

12 pasang dina polybag

Istilah Pamayarans:

Deposit 30%, 70% Pembayaran Saldo Dibayar Sateuacan Pangiriman.

Jasa Kami:

1. Kamampuh

Kami mangrupikeun Perusahaan Perdagangan Gaduh Langkung Ngalaman 10 Taun Pangalaman Ékspor. Tim Pamimpin anu Mantep, Tim Usaha Profesional, Tim QC Sareng Pangemasan, Anu Sadayana Bakal Ngalaksanakeun Anu Hadé Pikeun Masihan Syarat Anjeun.

2. Pesenan Sampel & Percobaan

Urang Tiasa Nyayogikeun Anjeun Sampel, Atanapi Pesenan Sidang Kanggo Kahiji Kalinya. Urang Duaan Kedah Ngagaduhan kasempetan Pikeun Ngawangun Hubungan Bisnis Anu Saé.

3.ODM & OEM

ODM & OEM Order Ditampi. Wartoskeun Kami Syarat Anjeun.

4. Rupa-rupa Produk

Kami ogé Ngatur Sababaraha Jenis Asesoris Pantun, Sapertos Topi, Sirah Band, Sarung Tangan, Simbut Sareng sajabina.

5. Menang-Menang

Upami Produk Kami Tepat Naon Anu Anjeun Milari, Kami Ngajenan Pikeun Ngadangukeun Saran Anjeun sareng Idéal Anyar; Upami Anjeun Pisan Sibuk Pikeun Nyandak seueur waktos Pikeun Asesoris Pantun anu Anjeun peryogikeun, Kami tiasa Asistén Asing Jujur Anjeun Dina Usaha.

6. Kahayang Pangalusna

Kami Milarian Maju Kanggo Gawe sareng Anjeun, Tulus, Henteu Perkawis Ti mana Anjeun Ti. Iraha anjeun peryogikeun, Kami Sok Di dieu Pikeun Anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami