sarung tangan

Pagawean henteu ngan ukur liren kusabab suhuna turun, tapi upami henteu nganggo sarung tangan anu pas, éta bakal nyeri pisan upami ngarengsekeun padamelan dina tiis. Hatur nuhun kana insulasi, palapis tahan cai sareng kalenturan anu langkung ageung dina sarung tangan usum salju anu pangsaéna, alat tiis sareng ramo anu heuras moal janten masalah. Ku alatan éta, punten tetep ramo roti bakar sareng nganggo sarung tangan anu saé ieu pikeun nanganan barang-barang ieu:

Sarung tangan damel usum béda sareng sarung tangan anu biasana anjeun pake pikeun ngageulisan lingkungan sareng damel cuaca haneut anu sanés. Aranjeunna kedah nyumponan sagala sarat anu sanés pikeun nyegah teu ngarareunah sareng cilaka. Nalika mésér sarung tangan usum salju anu pangsaéna, hal-hal penting ieu kedah diperhatoskeun.

Pagawean usum salju biasana ngandung harti perbaikan darurat mékanis atanapi panyabutan salju, tapi éta ogé tiasa nyertakeun sababaraha proyék anu anjeun teu ngagaduhan waktos salami bulan anu langkung lemes. Upami anjeun badé ngalereskeun mékanis, sarung tangan damel anjeun kedah fleksibel supados ujung jari anjeun tiasa sacara gampang nangkep hardware leutik. Éta ogé kedah ipis pikeun nyocogkeun ka tempat anu ketang, sapertos kompartemen mesin anu ngawatesan. Pikeun panyabutan salju sareng tugas-tugas sanésna kalayan sarat téknis anu handap, sarung tangan damel kedah kuat sareng tahan cai supados garing sareng haneut. Fungsi anu penting nyaéta nyegah salju tina lebet kana cangkéng pigeulang.

Bahan anu dianggo dina sarung tangan mékanis sareng tradisional sering pisan benten. Bahan sintétik (sapertos nilon, spandex, sareng poliéster) biasa di sarung mékanis. Bahan ieu tangguh, tahan cai, ringan sareng ipis pikeun nyayogikeun kalenturan sareng cocog pikeun panempatan di tempat anu sempit. Dina proyék sanésna, sarung tangan anu langkung beurat tina kulit anu terisolasi nyebarkeun panas di jero, sedengkeun anu di luar dijaga tiis sareng tahan cai. Aranjeunna bahkan tiasa dijejeran ku bulu pikeun ngajaga panas anu pangluhurna. Éta langkung kandel tibatan sarung manipulator sareng cocog pikeun padamelan luar ruangan kalayan sakedik hampangna.

Anjeun hoyong kanyamanan sareng fungsionalitas anu paling merenah. Upaya ngarengsekeun proyek nganggo sarung tangan anu ageung teuing biasana sia-sia. Sumawona, kusabab kaseueuran bahan insulasi termal ngajebak panas awak manusa ngaliwatan kantong hawa, sarung tangan anu leutik teuing tiasa memeres kantong hawa, sahingga ngirangan ingetan panas.

Seueur pabrik anu nyayogikeun bagan ukuran pikeun ngabantosan anjeun milih sarung tangan usum salju anu pangsaéna pikeun panangan anjeun. Ieu ngabantuan kusabab ukuranana tiasa bénten-bénten ti pabrikan ka pabrik. Anjeun tiasa ngagaduhan tempat dina hiji mérek sareng posisi tengah dina mérek anu sanés. Anjeun tiasa ngagunakeun sababaraha tabel ukuran pikeun ngukur panangan anjeun sareng mutuskeun yén ukuran alit, sedeng atanapi ageung paling saé pikeun mérek khusus.

Sarung tangan sareng ngan hiji lapisan bahan moal tiasa ngajagi leungeun anjeun dina hawa tiis atanapi dina angin, salju atanapi hujan. Sarung tangan damel usum anu pangsaéna kedah ngagaduhan sababaraha lapisan bahan, anu tiasa damel babarengan tetep haneut.

Cangkang luar tina bahan kulit atanapi sintétik tiasa ngajagi leungeun tina goresan sareng cilaka, bari ogé nyegah angin sareng cai tina lebet. Di jero, lapisan wol, wol atanapi insulasi poliéster ngabantosan awak tetep panas sareng tetep haneut. Sajauh ieu, wol mangrupikeun bahan insulasi termal anu pangsaéna. Malah dina kaayaan baseuh, wol tiasa nahan panas, anu hartosna kesang moal mangaruhan kanyamanan anjeun. Wol sub-optimal, prestasina mirip sareng wol, tapi épéktipina langkung handap. Poliéster paling henteu épéktip tina tilu pilihan.

Upami panangan anjeun direndem dina kesang tina sarung tangan, sarung tangan éta tiasa kaleungitan sadayana nilai insulasi na. Sarung tangan sareng sakedik napas nyegah leungeun tina panas teuing, ngamungkinkeun hawa panas kabur bari ngajaga suhu anu raos. Serat alami sapertos wol langkung dihirupan tibatan serat sintétik. Sarung kerja kulit atanapi rawhide nganggo nilon dina tonggongna nyayogikeun tingkat résisténsi tinangtu tanpa ngalaankeun sadaya panangan anjeun kana sababaraha unsur.

Sarung damel usum kedah tahan cai. Lian ti ngaleueutkeun leungeun dina hawa tiis, teu aya deui jalan anu pasti pikeun ngaruksak kulit, ramo, tungtung saraf sareng kalenturan. Sarung tangan anu karét tiasa nyegah cai tina lebet, janten sanaos henteu napas, éta mangrupikeun pilihan anu hadé nalika damel dina hujan sareng salju. Bahan anu sifatna henteu-tahan cai (sapertos kulit sareng kulit) tiasa diubaran ku panyemprot silikon sareng bahan aditif pikeun ngabentuk lapisan cai anu ngalir, janten tiasa ditembus.


Waktos Post: Sep-08-2020