Warta

  • sarung tangan

    Pagawean henteu ngan ukur liren kusabab suhuna turun, tapi upami henteu nganggo sarung tangan anu pas, éta bakal nyeri pisan upami ngarengsekeun padamelan dina tiis. Hatur nuhun kana insulasi, palapis tahan cai sareng kalenturan anu langkung ageung dina sarung tangan usum salju anu pangsaéna, alat anu tiis sareng ramo anu heuras moal ...
    Maca deui
  • Topi rajutan

    Upami anjeun cicing dina iklim anu tiis, henteu diragukeun yén beanies atanapi topi rajutan mangrupikeun bagian konci tina papakéan usum salju anjeun. Tapi naha anjeun badé nganggo topi haneut atanapi nambihan rasa pantun, taun ayeuna (sareng sababaraha taun ka pengker) sigana nganggo topi. The Carhartt Men's Acrylic Watch Cap mangrupikeun ...
    Maca deui
  • Warta Perusahaan

    Panaliti di Universitas Harvard mendakan yén jalma anu suksés sering nunjukkeun kacenderungan pikeun henteu nuturkeun tradisi. Salaku conto, dina dunya perdagangan serius, jalma condong ngagem kaos kaki anu caang. Panilitian anu disebut "Pangaruh Beureum Sneaker" nalungtik réaksi jalma pikeun p ...
    Maca deui