Kaos Kaos Lalaki - item # WKS2001-08

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk: Kaos kaki Lalaki Usum Mangsa 5 Pasangan Gaya Gaya Rajutan Acrylic Kaos kaki Kasual Kandel Kaos Warni Héjo

Fitur: Anti Bakteri, Anti Slip, Breathable, nyaman dianggem

Tenun jacquard anu sampurna ngajaga suku anjeun tina késang. Henteu peurih, henteu ngariung, manteng hébat; Élastis di luhurna kuat, janten aranjeunna tetep hérang tapi henteu kedah meres suku anjeun.

Bahan akrilik sareng katun nawiskeun perasaan anu nyaman sareng elastis dina suku anjeun sareng haneutkeun sampéan anjeun sadidinten. Aranjeunna ngantepkeun sirkulasi hawa, janten kesang moal kajebak dina jero kaos kaki kuring sareng niis suku kuring.

Desain: Ieu kaos kaki damel anu nganggo panjang anu sampurna sareng kaki damel anu rajin. Kaos kaki modél desain modis sareng trendi anu bakal koordinasi sareng naon waé anu anjeun anggo. Nyaman, hampang sareng cukup serbaguna pikeun kasempetan naon waé.

dfg

Panjelasan Produk:

Tipe Produk: Lalaki kaos kaki kualitas luhur
Bahan: Akrilik 35%, katun 24%, poliéster 36% sareng spandex 5%
Technics: Dijait sareng Jacquard
Fitur: Anti Baktéri, Anti Slip, Bernapas, nyaman dianggem
Warna: Warna naon anu anjeun pikahoyong
Usum: Spring / Autumn / Winter
Ukuran: Hiji Ukuran
Detil Pangiriman: Deposit 30%, 70% Pembayaran Saldo Dibayar Sateuacan Pangiriman
Rincian bungkusan: Hiji pasangan per labél, 12 pasang dina kantong opp tengah

jh (1) jh (2) jh (3) jh (4)

Léngkah Ngolah:

fdg

FAQ:

Q1. Naha Pilih AS?

A: Salaku Perusahaan Perdagangan Gaduh Langkung Ti 10 Pangalaman Perdagangan, Kami ngagaduhan Kamampuhan Nyayogikeun Produk Anu Saé Pikeun Jasa Pikeun Anjeun.

Q2. Dupi anjeun Tiasa nampi Pesenan Khusus?

A: Leres, Wartoskeun ka Kami Detilna, Urang Badé Ngalaksanakeun Anu Hadé Pikeun Masihan Syarat Anjeun.

Q3. Dupi abdi tiasa kéngingkeun Sampel?

A: Leres, Sampel Dina Saham Gratis Ngeusi Daya, Anjeun Ngan Kudu mayar Angkot. Sampel Khusus Kedah Diantos 5 ~ 7 Dinten damel, Sareng Biaya Sampel Bakal Dipulangkeun Sakali Jumlah Pesenan Éngké Taroskeun Standar Kami.

Q4. Naon Waktu Pangirimanna?

A: 3 ~ 5 Dinten damel Pikeun Sampel Saham; Waktu Anjog Bakal Kira-Kira 7-45 poé Pikeun Produksi Massa, Éta gumantung kana Jumlahna.

P5. Dupi abdi tiasa Campur Warna?

A: Leres, Nalika Jumlah Tepung sareng MOQ Kami, Anjeun Tiasa Campur Warna Salaku Kahoyong Anjeun.

Q6. Kumaha Ngeunaan Syarat Pamayaran?

A: 30% Deposit, 70% Balance Payment Dibayar Sateuacan Pangiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami