Tentang Kami

Glovehat.com ku SS (YIWU SHUN SHUI LTD) mangrupikeun pamimpin pikeun aksésori usum salju pikeun sakulawarga. Kami mangrupikeun perusahaan swasta anu nyayogikeun pang seueur pangecér ubar na toko utama di Amérika Serikat sareng Éropa sareng sajabina. 

Kasuksésan urang tiasa didaptarkeun kanyataan yén kami nawiskeun harga kalapa, inovasi canggih sareng desain, sareng layanan palanggan anu hadé boh di Amérika Serikat sareng luar negeri.

Tim ahli kami gaduh langkung ti 16 taun gabungan, pangalaman langsung. Kami ngajantenkeun pangetahuan ieu tiasa dianggo pikeun anjeun ku nawiskeun produk kualitas luhur dina harga anu pangsaéna kalayan jasa anu ngamungkinkeun para pelanggan pikeun nangtung tina persaingan.  

Kami ngatur sagala aspek ranté pasokan (pamekaran produk, desain, sumber, produksi, kontrol kualitas, uji coba, impor, bea cukai, gudang, sareng pangiriman.)

Kami nawiskeun prosés lengkep:

Desain

Sourcing

Pakét khusus

POS Signage

Ngabungkus deui

Ngadalikeun kualitas

Balanja

Kaamanan konsumén

Patuh Peraturan

Jaminan kualitas A nepi ka Z

fr

Misi Kami:

Pikeun nawiskeun bermacam-macam, inovatif, beragam baju rajutan khusus pikeun ngamaksimalkeun penjualan sareng margina. Kami anu pangsaéna dina bisnis kalayan pangalaman anu lega tapi disaring sareng komitmen pikeun urang

mitra di industri toko importir sareng ranté.