Kaos Dicitak 3D - barang # WKS2033-36

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk: Kaos Tinggi Lalaki Awéwé 3D Dicetak Kaos Kaki

fb

Kaos kaki dicetak mode, breathable sareng nyaman didamel tina Acrylic, Polyester sareng Spandex.

PatternPola percetakan jelas sareng lengkep, sareng warna na cerah.

ToeJempol jempol ngajantenkeun sadidinten raoseun

Keuneung stabil ngirangan gesekan ku dampal suku

Cuff: Henteu gampang dieunakeun sareng leupas, henteu ketang

Pedaran Produksi:

Bahan: Poliéster / Katun
Technics: Rajutan sareng percetakan
Kandel: Standar
Jenis kelamin: Unisex
Desain: Paménta Palanggan
Ukuran: Paménta Palanggan
Usum: Spring / Autumn
Pakét: Hiji pasang hiji kantong opp, 12 pasang dina kantong opp tengah, paket khusus
Pamayaran: Deposit 30%, 70% Pembayaran Saldo Dibayar Sateuacan Pangiriman.

FAQ:

1. Naha anjeun Pabrikan atanapi perusahaan dagang?

Padagang + pabrik koperatif, kami gaduh langkung ti 10 taun Padagang sareng pangalaman koperasi. Ritel + borongan alit, tiasa didesain kanggo palanggan

2. Dimana Pabrik anjeun?

Provinsi Zhejiang, anu caket pisan sareng NINGBO / SHANGHAI.

3. Dimana pasar utama anjeun?

Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa

4. Naha anjeun nyayogikeun jasa OEM?

Leres, sareng kami gaduh tim propésional pikeun ngararancang logo anjeun.

5. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

Biasana dina 10 ~ 30 dinten, tapi éta gumantung kana kuantitas sareng waktos urutan anjeun. Kusabab urang gaduh usum kendor sareng usum sibuk.

6. Naha anjeun nyayogikeun conto heula?

Leres, ngan ukur sakedik. anjeun ngan ukur kedah mayar conto pengiriman barang, Upami sampel anu jumlahna ageung, kami bakal peryogi pangmayaran heula sareng balikeun deui upami anjeun mesen ka kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami